Vi utför allt inom bygg, renovering och glasinstallation, din glasmästare i Örebro och Kumla.

Med oss som din glasinstallatör är du trygg med att du alltid får bästa kvalitet till bästa pris

 

Företaget är relativt nystartat (2014) men den sammanlagda erfarenheten av glasbranschen är lång och gedigen. Idag erbjuder vi även tjänster inom bygg, renovering, måleri och VVS. Vi arbetar med allt inom glas, undantaget bilglas. Inget jobb är för litet och inget är för stort, från smärre glasreparationer till balkong- och altaninglasningar samt säkerhets- och isolerglas. Vi ger dig alltid yrkeserfarna råd om bästa val av glas beroende på miljö och behov. Om olyckan är framme har vi även generösa jourtider. Vi finns alltid här för dig - din glasmästare i Örebro!

Hög kvalitet

Vår glasgrossist är Martin Glas vilket borgar för hög kvalitet även på våra produkter. Lägg till det vår långa yrkeserfarenhet av glas och du är trygg med hög standard från val av glas till arbetsinsats.

 

Bred kunskap

Med vår breda kunskap kring allt som rör glas ser vi alltid till att rätt glas monteras på rätt plats. Olika miljöer kräver olika typer av glas, när vi vet dina behov vet vi vilken typ av glas som fungerar bäst.

 

Bra priser

Vi ser alltid till att ge dig en konkurrenskraftig och rimligt kostnad på våra produkter och tjänster. När du väljer oss som ditt glasmästeri får du alltid omsorg om detaljer och kvalitet till bästa pris.